BEtaling

Vi foretrækker dankort og MobilePay

Betalingsmuligheder

Kontanter: 

Selvfølgelig kan vi også modtage kontanter, men pga. visse geografiske udfordringer med at få dem i banken, foretrækker vi, at du betaler på en af de først nævnte måder.

Visse kreditkort

F.eks. Visa og MasterCard, kan vi også modtage.

MobilePay: 36319

Bankforbindelse: VestjyskBANK, reg. 7651 konto 1336307

Nye patienter

- skal altid betale samme dag. Regn med kr. 500-1.000 første gang. Spørg evt. i telefonen, når du bestiller tiden, så du kan få en ide om prisen.


Facebook tilbud til nye patienter:
Undersøgelse* og tandrensning** kr. 375 
+ gavekort kr. 500 på frie ydelser***

Ordforklaring:

*Undersøgelse: Der vil ofte være behov for at supplere undersøgelsen med røntgenbilleder af typen 'bitewings'. De koster ekstra kr. 210 for et sæt.

Det er også ofte nødvendigt at foretage forebyggende behandling, "individuel forebyggende behandling",  kr. 163.

 

**tandrensning = alm. tandrensning, dvs. gæler ikke, hvis du har parodontose, for så skal du have en anden behandling/dybere tandrensning. Det informerer vi om ved undersøgelsen.

For næsten samme pris (kr. 378,66) kan du få en undersøgelse, suppleret med et sæt BW-røntgen.


***frie ydelser=f.eks. bedøvelse, store plastfyldninger, kroner, broer, blegning, bidskinner, dvs. behandlinger, der ikke er omfattet af særloven. Særloven fastsætter priserne og regionens tilskud på basistandplejen.

 

 

Tilskud fra Sygeforsikringen danmark

100% i tilskud fra "danmark" - hvis du er under 26 år, til
undersøgelse, tandrensning og forebyggende behandling.

Også gode penge at hente ved medlemskab af "danmark", selvom du er fyldt 26 år, eller du skal have lavet andet.

Giv os besked, om du er medlem, første gang du kommer, eller første gang efter, du har meldt dig ind, så vi kan indberette regningen elektronisk.

 

Er du over 26 år gammel, er der stadigvæk gode refusioner at hente som medlem af "danmark". 

 

.

Tilskud fra regionen

Hos os får du tilskud fra "sygesikringen", dvs. regionen, som du altid har gjort. Jeg har valgt at tiltræde særloven, der pr. 1.6. 2018 trådte i kraft som erstatning for tandlægeforeningens overenskomst med "sygesikringen" (Danske Regioner).
Det betyder for dig, at priserne på basistandpleje er bestemt 'oppefra', og at du får et tilskud hertil fra regionen.Pensionist med helbredstillæg

Husk at fremvise dit ”helbredskort” ved det første tandlægebesøg i det nye år, så vi kan får noteret den korrekte tilskudsprocent.

Du kan med helbredstillægget få tilskud til de behandlinger, som regionen (det offentlige) i forvejen giver tilskud til. Se overfor.

Nogle behandlinger er der slet ikke tilskud til: Det er: Røntgenbilleder, bedøvelser og klinisk undersøgelse, hvis du som "grøn" patient kommer til eftersyn oftere end en gang årligt. Gule patienter kan få tilskud til en fokuseret undersøgelse en til flere gange årligt, efter behov.

 

Er du ”grøn”, er der som udgangspunkt kun tilskud til en undersøgelse (SU=statusundersøgelse) og tandrensning pr. år. Du er grøn, fordi din mundhygiejne er i orden, og du har meget lille risiko for at udvikle sygdom i tænder og tandkød inden for det næste år.Helbredstillæg og medlem af "danmark"

Du skal muligvis selv betale hele regningen til os, dvs. "lægge ud for kommunen". Vi indberetter til "danmark". Herefter får du din refusion fra "danmark". Du skal selv sørge for at gå på borgerservice for at få tilskuddet fra kommunen. Sommetider kan det drille at få beregnet det rigtigt

Ring til os
36 17 08 90

Kan du ikke få fat i os på telefonen, kan du benytte nedenstående formular.

Tandlægerne på Toftegårds Plads
Toftegårds Plads 6, 1. sal th.
2500 Valby
Telefon 36 17 08 90
Email: mail@toftegaardtand.dk
CVR 37890251

Læs mere om Privatlivspolitik for
Tandlægerne på Toftegårds Plads her

Tandlægeforeningen

Tandlægerne på Toftegårds Plads
er medlem af Tandlægeforeningen

Leveret af