BEtaling

Betaling ved behandlingens afslutning

Det vil sige, inden du forlader klinikken.  Særligt vigtigt første gang. Ved behandlinger over flere besøg afregner vi gerne fra gang til gang, evt. med et acontobeløb.

Vi modtager dankort, VISA- og MasterCard, også debitkort. Dertil MobilePay.

Betalingsmuligheder

Vi kan selvfølgelig også modtage kontanter, men pga. visse geografiske udfordringer med at få dem i banken, foretrækker vi, at du betaler på en af de først nævnte måder.

Bankforbindelse: VestjyskBank. Reg. 7651 konto 1336307
MobilePay: 36319


Nye patienter skal påregne at betale kr. 500-1.000 første gang.


Tilskud

Hos os får du tilskud fra "sygesikringen", dvs. regionen, som du altid har gjort. Jeg har valgt at tiltræde særloven, der pr. 1.6. 2018 trådte i kraft som erstatning for tandlægeforeningens overenskomst med "sygesikringen" (Danske Regioner).
Det betyder for dig, at priserne på basistandpleje er bestemt 'oppefra', og at du får et tilskud hertil fra regionen.

I særloven er patientandelen uændret, dvs. undersøgelsen og tandrensingen mm. koster det samme som før, men det tilskud, der følger den enkelte ydelse til den enkelte patient er nedsat. Det offentliges budgetramme er simpelthen beskåret med 300 millioner kroner, fra 1,7M til 1,4M. Det vil påvirke de enkelte tandlægers økonomi, og det kan føre til, at andre behandlinger bliver dyrere.

Sygeforsikringen danmark

Tilskud 100% fra "danmark", hvis du er under 26 år, til
undersøgelse, tandrensning og forebyggende behandling.

Også gode penge at hente ved medlemskab af "danmark", selvom du er fyldt 26 år, eller du skal have lavet andet.

Giv os besked, om du er medlem, første gang du kommer, eller første gang efter, du har meldt dig ind, så vi kan indberette regningen elektronisk.

Pensionist med helbredstillæg

Husk at fremvise dit ”helbredskort” ved det første tandlægebesøg i det nye år, så vi kan får noteret den korrekte tilskudsprocent.

Du kan med helbredstillægget få tilskud til de behandlinger, som regionen (det offentlige) i forvejen giver tilskud til. Se overfor.

Nogle behandlinger er der slet ikke tilskud til: Det er: Røntgenbilleder, bedøvelser og ekstra forebyggende behandling i forbindelse med en fokuseret undersøgelse (FU; kontrolundersøgelsen) typisk 3-6 måneder efter du har fået en statusundersøgelse (SU). Samt undersøgelser uden tilskud.

Er du ”grøn”, er der som udgangspunkt kun tilskud til en undersøgelse (SU=statusundersøgelse) og tandrensning pr. år.


Der er heller ikke tilskud til de helt store plastfyldninger på fire eller fem flader. Eller til kroner, bidskinner, eller proteser. Som pensionist kan du søge om udvidet helbredstillæg til disse behandlinger.


Helbredstillæg og medlem af "danmark"

Du skal selv betale hele regningen til os, dvs. 'lægge ud for kommunen'. Herefter får du din refusion fra "danmark". Du skal selv sørge for at gå på borgerservice for at få tilskuddet fra kommunen.

Ring til os
36 17 08 90

Kan du ikke få fat i os på telefonen, kan du benytte nedenstående formular.

Tandlægerne på Toftegårds Plads
Toftegårds Plads 6, 1. sal th.
2500 Valby
Telefon 36 17 08 90
Email: mail@toftegaardtand.dk

Læs mere om Privatlivspolitik for
Tandlægerne på Toftegårds Plads her

Tandlægeforeningen

Tandlægerne på Toftegårds Plads
er medlem af Tandlægeforeningen

Leveret af