Betaling

Vi foretrækker det fysiske dankort eller kontanter

Kontanter

Vi modtager naturligvis kontanter.

Visse kreditkort – herunder betaling med mobiltelefon

Vi kan modtage Visa, MasterCard og MobilePay, og hermed også Apple- og Google Pay, hvis du ikke har mulighed for at benytte dankort eller kontant. Denne form for betaling medfører desværre klinikken betydelige udgifter.

MobilePay

36319

Bankforbindelse

VestjyskBANK, reg. 7651 kontonr.  0001336307

Som noget nyt indfører vi per 1. september 2022 rabat til dig, der er studerende. Gyldigt studikort med foto fremvises hver gang.

Der er 10% at hente på de ydelser, som ‘den offentlige sygesikring’ ikke giver tilskud til. Sygesikringspriser er fastlåste ved lov og kan ikke rabatteres.

Udeblivelse koster 290 kroner.

Nye patienter

– skal altid betale samme dag.
Regn med kr. 500-1.000 første gang. Spørg evt. i telefonen, når du bestiller tiden, så du kan få en ide om prisen.

Tilskud fra Sygeforsikringen danmark

100% i tilskud fra “danmark” – hvis du er under 26 år, til
undersøgelse, tandrensning og forebyggende behandling.

Også gode penge at hente ved medlemskab af “danmark”, selvom du er fyldt 26 år, eller du skal have lavet andet.

Giv os besked, om du er medlem, første gang du kommer, eller første gang efter, du har meldt dig ind, så vi kan indberette regningen elektronisk.

Er du over 26 år gammel, er der stadigvæk gode refusioner at hente som medlem af “danmark”.

Tilskud fra regionen

Hos os får du tilskud fra “sygesikringen”, dvs. regionen, som du altid har gjort. Jeg har valgt at tiltræde særloven, der pr. 1.6. 2018 trådte i kraft som erstatning for tandlægeforeningens overenskomst med “sygesikringen” (Danske Regioner).
Det betyder for dig, at priserne på basistandpleje er bestemt ‘oppefra’, og at du får et tilskud hertil fra regionen.

Pensionist med helbredstillæg

Husk at fremvise dit ”helbredskort” ved det første tandlægebesøg i det nye år, så vi kan får noteret den korrekte tilskudsprocent.

Du kan med helbredstillægget få tilskud til de behandlinger, som regionen (det offentlige) i forvejen giver tilskud til. Se overfor.

Nogle behandlinger er der slet ikke tilskud til: Det er: Røntgenbilleder, bedøvelser og klinisk undersøgelse, hvis du som “grøn” patient kommer til eftersyn oftere end en gang årligt. Gule patienter kan få tilskud til en fokuseret undersøgelse en til flere gange årligt, efter behov.

Er du ”grøn”, er der som udgangspunkt kun tilskud til en undersøgelse (SU=statusundersøgelse) og tandrensning pr. år. Du er grøn, fordi din mundhygiejne er i orden, og du har meget lille risiko for at udvikle sygdom i tænder og tandkød inden for det næste år.